Landing Guest

Добре дошли на четвъртия « Виртуален форум за образование и професионална реализация », организиран от Френския институт в България и Кампус Франс.

Безопасност, близост, екологичен пример

И тази година отново избрахме виртуалния формат защото установихме, че той привлича по-голям брой студенти от цялата страна, а не само от столицата София. Поради тази причина решихме, че е важно да отидем възможно най-близо до тях, там, където се намират и което виртуалният формат позволява.

Този избор, също така е в рамките на подхода за « зелен Френски институт в България », чието начало поставихме през 2022 година с цел да дадем пример за намаляване на въглеродния ни отпечатък и опазване на околната среда.

Безплатен и отворен за всички, този Форум Ви дава възможност да се срещнете от разстояние с представителите на френски висши учебни заведения и на франкофонските програми в България и да им зададете Вашите въпроси, свързани с възможностите и начините за студентска мобилност, да изтеглите техните брошури, да гледате техните видеа, да участвате в организираните уебинари.

Вие ще можете да се информирате също така относно офертите за стаж и работа, които фирмите участнички предлагат, както и да се срещнете с техните представители.

Желаем Ви ползотворно участие на изложението!

Създайте си профил и се запишете за участие още сега !

17.11.2023 10:00 – 18:00